Over Internetvisie

#werkwijze

Oké nu gaan we samen het online verschil maken. Maar hoe doen we dat? Allereerst gaan we eens echt goed kennismaken. Dat gaat bij ons verder dan alleen het organisatorische aspect, we willen graag jou leren kennen en erachter komen wat jouw drijfveren zijn. Vervolgens gaan we kijken wat de concrete behoefte is en of dit nou een contentstrategie is of hulp bij de online marketing, in ons netwerk hebben wij de oplossing voor je. We geloven tenslotte niet voor niets in #durftedelen.

Onze specialisten

We bieden je onze kennis en ons netwerk aan. We zorgen voor de juiste mensen die het plan ook echt in de praktijk gaan brengen. Zodat we aan het einde van het traject samen kunnen zeggen: we hebben online echt verschil gemaakt! Maak een afspraak met ons en we laten je zien hoe het werkt!

 

Als bureau kun je niet overal goed in zijn. Wij hebben er daarom voor gekozen om met specialisten te werken. Booosters is ons full service online marketing bureau, een echte specialist op het gebied van online marketing.

 

 

 

Met Contentvisie geven wij inhoud aan je (online) communicatie vanuit je eigen organisatie. Met als resultaat een strategisch advies.

 

 

Dé schakel tussen de marketing professional en het bedrijfsleven. Door onze focus en expertise helpen wij bedrijven met het vinden van de juiste marketing professional.