Onze diensten

Wij kunnen iedereen bedienen op online gebied. Maar dit doen wij niet alleen, hiervoor werken wij samen met echte specialisten. Of het nu gaat om het maken van een Youtube filmpje, het bouwen van een nieuwe website of SEO vragen, wij zorgen ervoor dat er een online oplossing komt!

Strategieën

Wij gaan op zoek naar het DNA van de organisatie en maken een effectieve (online) strategie naar aanleiding van die analyse. Vervolgens wordt dit vertaald in concrete vervolgstappen en helpen wij u bij de ondersteuning en uitvoering van het plan.

 Websites

Het zal je niet verrassen, voor websites kun je uiteraard bij ons terecht! Of het nu gaat om een kleine, basic website, of een grotere technische website, bij Internetvisie ben je aan het juiste adres. Hiervoor werken we samen met partners en blijven we nauw betrokken in de rol van projectmanagers en zorgen wij voor een succesvol eindresultaat.

E-commerce

Een goed converterende webshop realiseren is specialistisch werk. Wij helpen u succes te boeken met uw e-commerce trajecten. Door onze brede kennis en jarenlange ervaring weten wij voor ieder e-commerce vraagstuk een passende oplossing te bieden. Wij adviseren u geheel platform onafhankelijk in de beste strategie voor uw e-commerce project.

Online marketing

Zoekmachine marketing, oftewel SEO/SEA is een belangrijke factor wanneer je je bedrijf online wilt profileren. Hoe komt jouw website of content optimaal naar voren in zoekmachines als jouw (toekomstige) klant een zoekopdracht geeft? Goed vindbaar zijn is noodzakelijk om in het online landschap te kunnen overleven. Klantgedrag verandert continu, verschillende prikkels zorgen ervoor dat jouw klant online telkens anders reageert. Hoe herken je dit gedrag en hoe speel je daarop in? Hoeveel rendement haal jij uit je website? Onze gespecialiseerde partners helpen je graag bij deze vraagstukken!

Social Media

Facebook, Twitter, LinkedIn, etc. Je kunt er niet meer om heen. Het goed inzetten van social media is in deze tijd onontbeerlijk om goed te communiceren met je klant. Om deze middelen goed in te kunnen zetten is het echter van belang om dit gestructureerd en consistent aan te pakken. Welke doelstelling heb je? Wie is je (potentiele) klant? Wat wil je communiceren? Het gebruik van social media kanalen is helemaal niet eng of moeilijk. Maar je moet je er wel even in verdiepen. Internetvisie verzorgt workshops en trainingen die je hiermee op weg kunnen helpen.

Content

Op online gebied wordt veel gesproken over ‘content’, oftewel inhoud voor jouw uitingen. We helpen je graag om jouw online uitingen actueel en attractief te houden, eenmalig of periodiek. We hebben alle kennis in huis om teksten, fotografie en videografie te verzorgen. Content die aansluit bij jouw doelgroep. Content die leeft en toegevoegde waarde creëert. Content die ervoor zorgt dat je online zichtbaar blijft voor jouw doelgroep. Wij willen content laten leven. Hoe? Door kennis en expertise te verbinden en te delen.