Prettig kennis maken – Aafke Melgers

Prettig kennis maken

Ik zal beginnen met me even voor te stellen: aangenaam, ik ben Aafke Melgers, een tweeëntwintig jarige Doetinchemse. Ik ben een echte (levens)genieter. Ik vind het leven, en alle mooie dingen die dat met zich mee brengt, prachtig. Ik ben gepassioneerd hobby kok en ik hou van lekker eten en goede wijn. Ik ben niet vies van een leuk avondje op stap, zing graag een liedje (onder de douche) en ik ga graag op reis. Verder ben ik een gewone, nuchtere, ambitieuze Achterhoekse meid.

Per 1 februari 2015 ben ik begonnen met mijn afstudeeropdracht bij Internetvisie. Ik heb de afgelopen drie en een half (school)jaar communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en nu komt het er op aan. Mijn afstudeer opdracht betreft de merkarchitectuur van Internetvisie. Hoe kan Internetvisie haar communicatie zo inrichten dat de (potentiële) klant weet wie ze zijn, wat ze doen en met welke vragen je bij hen terecht kan? Een mooie uitdaging als je het mij vraagt. Communicatie is natuurlijk een breed vakgebied. Dat vind ik ook zo mooi aan dit vak. Communicatie is afwisselend, het vergt creativiteit en inzicht en in communicatie kan je het verschil maken voor een organisatie. Die kracht van dit vakgebied vind ik geweldig.

Om in kaart te brengen wat de huidige communicatie te weeg heeft gebracht heb ik interviews afgenomen met bestaande-, potentiële- en misgelopen klanten van Internetvisie en de bijbehorende merken. Ik kan niet alles weggeven wat uit die interviews is gebleken, maar één ding viel in ieder geval al op. Iedereen die benaderd werd wilde mee werken, iedereen was enthousiast en bij elke afspraak werd ik ontzettend vriendelijk ontvangen.

Wat ik gezegd wil hebben is het volgende: Beste (potentiële) Internetvisie-klant, ik vond het zeer prettig kennis met u te maken. Ik zal de komende tijd met enige regelmaat blijven bloggen over de voortgang van mijn onderzoek en mijn advies. Bent u nieuwsgierig naar de uitkomsten? Houd Internetvisie dan in de gaten via sociale media. Hier zullen mijn blog en andere interessante blogs van mijn collega’s worden gedeeld.

Aafke@internetvisie.nl