Mijn stage bij Internetvisie – Romy Besselink

Mijn stage bij Internetvisie
foto blog romy

Inmiddels zitten mijn eerste maanden  stage bij Internetvisie er op. Ik heb een start gemaakt met mijn opdrachten en heb diverse afspraken bij mogen wonen. Tijd om mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Romy Besselink, ik ben 19 jaar oud en woonachtig in Gaanderen.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vriendinnen te winkelen. Daarnaast ga ik graag naar festivals, musicals en concerten. Mijn hobby is Tennis. Het liefst train ik een keer in de week en speel ik in het weekend wedstrijden of toernooien.

Momenteel studeer ik aan het Graafschap college in Doetinchem. Ik volg hier de opleiding Medewerker Marketing en Communicatie. Op dit moment zit ik in het eerste leerjaar. Sales, (online) marketing, communicatie, bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie zijn een aantal vakken uit mijn vakkenpakket.

In de weekenden werk ik als verkoopmedewerkster bij Punte Optiek Juwelier in Gaanderen. Deze baan heeft ervoor gezorgd dat ik een passie heb gekregen voor sieraden & horloges. Het verkopen van sieraden & horloges, het adviseren van klanten, en het onderhouden van klantrelaties zijn werkzaamheden die ik met plezier uitvoer.

Vanaf april 2015 loop ik vier dagen in de week stage bij Internetvisie. Mijn stage bij Internetvisie is mijn eerste échte praktijkervaring. De verschillende diensten (online marketing, social media en strategieën etc..) van Internetvisie spreken me erg aan.  De organisatie sluit perfect aan bij mijn opleiding marketing & communicatie.

Ik wil tijdens mijn stage ontdekken waar mijn interesses liggen. Marketing of communicatie, sales of strategie? Uiteindelijk hoop ik dat ik een bijdrage kan leveren aan ‘de droom’ van Internetvisie.

Bezoek ook eens mijn LinkedIn pagina en volg me op Twitter! #durftedelen

Romy@internetvisie.nl